2024. augusztus 30., péntek

DeeZee

Tisztelt DeeZee! 
Vásároltam egy papucsot és 1x volt a lábamon ami elvágta a lábamat, mire hazaértem dőlt a vér belőle. Azóta nem is tudom használni. A seb szépen gyógyul de ez hordhatatlan. Mind a 2 lábam ilyen, csatolok képet és a bal lábam egyik ujjam. Van e lehetőség a vissza küldésre annak ellenére, hogy 1x volt rajtam.

Tisztelettel Wágner Éva
Kedves Éva, 
köszönjük üzenetét és őszinte elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. Szeretnénk Önt megkérni, hogy legyen szíves fotót küldeni az adott termékről. Megértését és válaszát előre köszönjük.  
További szép napot kívánunk! Üdvözlettel, a DeeZee.hu csapata 

Elküldtem a képet
Tisztelt Vásárlónk! 
Köszönjük üzenetét. Elnézést kérünk a kellemetlenségért. Reklamációját továbbítottuk a reklamációs osztályra. Amint a vezetőség elbírálta a panaszát, e-mailben tájékoztatjuk Önt a fejleményekről és a további teendőkről. Amíg nem tájékoztatjuk Önt, kérjük, a terméket ne küldje vissza. Köszönjük megértését. 
További szép napot kívánunk! Üdvözlettel, a DeeZee.hu csapata

Jött a határozat
 
Tisztelt Judit, köszönjük türelmét. Sajnáljuk, hogy kellemetlensége támadt a cipő használata során. A használt cipők visszaküldésére nincs lehetőség, mivel a termék így már nem felel meg az új állapot követelményeinek. Továbbá, sajnálatos módon a nem megfelelő méret nem minősül reklamációs oknak, ezért nem tudjuk elfogadni a panaszát. Köszönjük megértését. További szép napot kívánunk! Üdvözlettel, a DeeZee.hu csapata 

Tisztelt DeeZee! 
 A papucs méretével semmi gondom a pántok olyan élesek, hogy az vágta el a lábamat. Semmi gond elviszem a KERMIbe ott majd adnak szakvéleményt. Nekem nem a pénzre van szükségem hanem egy árúra ami olcsósága miatt rossz minőségű anyagból lett megcsinálva. Az ujjamat végig húzom a szélén és szinte vág olyan éles. Mivel úgy sem tudom használni ezért kérek majd szakszerű véleményt. Remélem a szakvéleményt elfogadják és orvosolják a problémát 
Üdv Éva

Tisztelt Judit, köszönjük üzenetét. Kollégáink még egyszer ellenőrizték ezt a cipőmodellt, és kiderült, hogy hibásan érkezett a gyártótól. Ezért a reklamációt elfogadtuk és visszatérítettük a pénzösszeget. A terméket kérjük ne küldje vissza. Köszönjük megértését és elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. 
További szép napot kívánunk! Üdvözlettel, a DeeZee.hu csapata


1 megjegyzés:

  1. Úgy örülök, hogy a kitartásodat siker koronázta. Tetszett nagyon az udvarias levélváltás, mégis az volt az érzésem, hogy szerették volna megúszni a visszafizetést.

    VálaszTörlés