2024. április 10., szerda

2024 tavasz...

Sziasztok! 
Azt írtam, hogy szeretnék többet itt lenni de nem tudok újat mutatni csak ismételni évek óta. 
Amikor ide költöztem sok mindent kellett csinálnom és ezeket meg is osztottam veletek sőt évről évre ismételtem de ennek nem látom értelmét. 
Ugyan úgy meg csináltam a terasz ahogy szoktam tavaszra, ugyan úgy ültettem muskátlit de ezeket jó párszor leírtam. 
Ha lesz újdonság akkor fogok írni de nem változik semmi.















 


5 megjegyzés:

  1. Csodaszép virágos környezetben élsz, és én nap mint nap szívesen megnézegetném az aktuális fotóidat, és eszembe sem jutna hasonlítgatni, hogy tavaly is ilyenek voltak a fotóid, vagy a bejegyzéseid. Mert biztosan nem is voltak ugyanezek, de ha azok lettek volna, sem mennénk vissza elolvasni az egy vagy két évvel ezelőtti bejegyzéseidet, hanem az aktuálisnak örülnénk, örülünk. Nekem most is nagy boldogságot okoztál, és csak ismételgesd magad minél sűrűbben.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Éva!
    Én egyáltalán nem unom az írásaidat, mindig várom az újabb bejelentkezést, sok inspirációt kaptam tőled pl. Dekoráció készítes kapcsán, vagy érdekes információkat a virágokról. Szóval szerintem sokan vagyunk, akik örömmel olvasunk és nézegetjük a képeidet továbbra is, inkább kikapcsol, mintsem unalmas lenne.
    Üdvözlettel
    Csilla

    VálaszTörlés
  3. Kelemen Éva és a Névtelen: Kedves lányok köszönöm a kedves szavakat próbálok itt lenni de nem tudok mit írni mert nem történik semmi de... már fogok csinálni olyat amit még sosem csináltam az idefogom tenni :)

    VálaszTörlés