2021. május 18., kedd

amikor virágzik minden...

Kicsit lemaradtam de azért vagyok. Nem történnek igazi dolgok csak ismételni tudnám magam. Nem kezdtem semmilyen projektbe így nem is tudok beszámolni semmiről. Sajnálok 1-2 oldalt amit nem tudok olvasni mert nincs engedélyem rá sőt sok olyan blog, pinterest, insta stb. oldal megszűnt amiket olvastam. Azt vettem észre, hogy egy idő után az emberek megunják saját magukat ezért nem írogatnak pedig milyen jó amikor valamit visszatudunk olvasni. A kertem ugyan olyan szépséges mint volt, jó nagyra nőttek a virágok, növények, fák. Mindenről nem tettem ide képet pedig harapni lehet a zöldet a sok esőtől :)

Ültettem a ház bejárata elé is :) most évelőket vettem, hogy ne kelljen folyton venni valamit...

így állnak most a hortenziák...
még márciusba vettem egy fehéret meg egy kidobásra ítéltek amit haza hoztam ITT tudtok olvasni róla...
ami most virágzik...fásszárú peónia...
ezek meg tavalyiak...
 
a másik blogomat meg ITT tudjátok olvasni... 


5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű a kerted, a cserepes virágaid, mint minden évben. Nagyon jó érzékkel (szeretettel) gondozod őket, és ezt meghálálják.
    Mindig felüdülés látni a képeidet. Köszönöm, hogy megosztod velünk a látványt.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Minden gyönyörű. A kedvenc virágom a hortenzia, de sajnos nálam mindig kipusztul. Szívesen olvasnék arról, hogy hogyan gondozod a növényeidet. Köszönöm, hogy feltetted a képeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ha fent vagy a fészen akkor keresd a Hortenzia kedvelők , gyűjtők csoportja. Ott vagyok én is, ott sok mindent láthatsz, olvashatsz,vagy a másik blogomon sok mindent raktam fel. https://wevajudit.blogspot.com/ itt is tudsz olvasni sok mindent.

      Törlés
  3. Köszönöm szépen, megkeresem.

    VálaszTörlés