2015. március 23., hétfő

végérvényes...

Végérvényesen itt a tavasz, minden jön ki a földből rügyeznek a fák, bokrok zöldül minden...

büdöske amit imádok... az idén ez lesz az ablakba...




Paeonia amit ősszel tövig vágtam vissza... 2 tő van...
 

talajtakarók...van több is de ezek tértek észhez...




a tavalyi sárga rózsa amivel nem csináltam semmit sőt nem is vágtam vissza és most ilyen szép lett... kíváncsi leszek mit fog csinálni...


a tavalyi őszi virágok is hajtanak...


ez egész télen virágzott most fog majd lemenni...


a Leandert amit ősszel visszavágtam azt ma hozzák a telelőből... kíváncsi leszek rá mert amikor vissza vágom az évben nem hoz virágot..

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a virágaid! Az én peóniám még alig bújt ki a földből. A többi virág is épp, hogy erőre kapott! De remélem, jön a melegebb idő, szépen fejlődésnek indulnak. Az én leandereim sajnos nagyon kiszáradtak a telelő helyükön, többet kellett volna öntöznöm őket. Jól visszavágtam őket, akkor ezek szerint az idén nem számíthatok rá, hogy virágoznak ? Sajnálnám nagyon!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha minden ágat vissza vágtál akkor nem szokott virágozni de sosem lehet tudni:) Én úgy tudom ha megvágom nem fog virágozni de ki tudja :) Az persze baj ha nem locsoltad a telelőn mert így elhal a gyökere de ha nagy dézsába van akkor elég nagy a föld, hogy megtartson elég nedvességet. Tedd ki nyugodtam már nemfog elfagyni. Amikor ősszel megvágtam ültettem egy tövet, nagyon picurka de kijöttek a levelei, kiraktam azt is a mamája mellé :)

      Törlés
  2. Nagyon köszönöm a segítséget,a válaszod . Remélem azért idén is megmutatják teljes szépségüket. :)

    VálaszTörlés