2017. december 31., vasárnap

az utolsó nap...

Hát ez is eltelt. Vajon mit hoz a a 2018év mert az idei évem elég lapos volt. Nem csináltam igazából semmit.Olyan mint ha ez az év kiesett volna és csak most ébredtem fel. Csak tengtem lengtem és semmi nem történt. Remélem a 2018 év tartalmasabb lesz.
Ezúton szeretném megköszönni azoknak akik követtek a blogon és remélem 2018ban is velem tartanak.
Boldog új évet...



4 megjegyzés:

  1. Pont így érzem én is. Olyan....semmilyen az enyém is. Boldog új évet!

    VálaszTörlés
  2. Sztem meg volt egy szép őszi kirándulásod amit azért nem kéne feledni. Aztán most volt ép 5 szép napod a tesókáddal amire azt mondtad jól érezted magad. Meg azért volt még bizti más jó is ha nem is az év minden napján. De én azt gondolom hogy adj hálát a sorsnak hogy egészséged van és van két szerető testvéred aki imád téged. Na és akkor még ott van a gyönyörű otthonod a szép, szeretett virágaid. A gyönyörű ruháid. Finom ételek. Bár mi amit szíved megkíván. Kell ennél több? Boldog új évet kiván kisebbik húgod Micsú.

    VálaszTörlés
  3. Zsuzsa a számból vette ki a szót! Ami a legfontosabb, hogy egészséges vagy, a többi - a felsoroltakból - már csak hab a tortán.
    Kívánom, hogy a 2018-as éved se legyen rosszabb, de hogy fokozzuk, legyen olyan tartalmas, mint amilyet szeretnél. Kívánok a testvéreidnek is nagyon jó egészséget, hogy sokáig legyetek meg még egymásnak!

    VálaszTörlés