2017. szeptember 30., szombat

Merxx Relaxsessel "Bordeaux"

Elmondhatom, hogy ezen a nyáron kint voltam a teraszon, szinte egész nap, sőt 3óra után napoztam is. Mondanom se kell egy nádfotel volt a napozószékem ami nem igazán volt kényelmes mert a fejemet sem tudtam megtámasztani. Elég kényelmetlen volt és elhatároztam magam, hogy kell nekem valami kényelmes. Ezért megint keresgélni kezdtem a neten persze előbb valami magyar oldalon és beleakadtam az OTTO oldalán egy ilyenbe  ITT


amit persze az OTTO nem szállít magyarba.
Írtam levelet a magyar OTTO hoz de azt a választ kaptam, hogy csak azt tudom megrendelni ami az oldalukon van de tervbe van véve a bútor és más dolgok szállítása is.
Könyörgöm mikor? hány éve van az OTTO Magyarországon? éééébresztőőőőőő....
Persze ebbe azért nem nyugodtam bele és kerestem olyan céget aki elküldte volna de volt egy kis félreértés így meghiúsult az egész. Maradt egy szívesség kérés Ausztriából. A tesóm telekszomszédja aki a héten jött haza, és ott megrendelte és elhozta. Nagyon köszönöm neki :)
Ennek a széknek az az előnye, hogy nem leakasztani kell a lábtartót hanem alá kell tolni az ülés alá.


Majd varok rá matracot jó vastagot mert amit láttam az 40ezerbe kerülne  és csak 5cm vastag.. tavasszal ez lesz az első dolgom :)




Igaz a nyár már elmúlt de lesz jövőre is...reméljük :) és még hozzá teszem a tesóimtól kaptam a szülinapomra ami majd lesz :)

2 megjegyzés: