2016. december 18., vasárnap

karácsonyi diszítés...

Minden évben megkér a húgom, hogy díszítsem fel a karifáját meg 2 éve a kandallót is. Szerettem volna valami újat ami nem olyan mint az előtte való években. Az asztalt is másként gondoltam. Természetesen a húgom segített és ő vásárolta meg a kellékeket. Sok minden már meg volt ezeket egészítette ki...A húgom mindég hív barátokat még az ünnepek előtt erre kellet díszíteni...
Az egész ezzel kezdődött... küldtem egy képet neki :)


 itt még csak próbálgattunk, hogy, hogy fognak kinézni a gyertyatartók.. persze ezt megelőzte a tükrök csináltatása mert a amit lehet kapni az olyan drága volt 1db árából 4db csináltatott a húgom... a gyertyákat belekellet faragni...


és a csillárdíszek...

 és az asztal... amit a húgom terített meg... a szalvétagyűrűt és az evőeszköztartót azt én csináltam anyagból... kartonra tettem rá az anyagot...
és égnek a gyertyák...

 a kandalló...
ablakdíszek...


itt ott dísz a lakásban...2 virágot is csináltam...az ajándékok a vendégeinek...
a húgom sokat segített ahhoz, hogy ez létrejöjjön..

és egy kis olvasnivaló KLIK ide

7 megjegyzés:

 1. Uh, lakberendezős könyvbe való képek, gyönyörű! A ház se semmi és a konyhában a gépek..irigykedem. :) Nagyon ügyesek voltatok, gyönyörű minden! Lakberendezéssel kellene foglalkoznod.

  VálaszTörlés
 2. Élőben pedig még szebb volt minden. Csudiszép! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 3. Évi ez gyönyörű! Pazar a lakás. Nagyon ügyes vagy, nagyon jó ötlet a tükör a gyergyák alá. Szívesen olvasnánk többet testvéred lakásáról.

  VálaszTörlés
 4. Kedves Márta! a tesom lakásáról nem tudok mit írni, nem ott lakom és nem is engedné...csak karácsonykor szoktam képet csinálni azt is szűken :)

  VálaszTörlés
 5. Kedves Évi! Megértelek. Én is szívesen mutatnék magunkról többet, de a páromnak más a véleménye. Nagyon jó ember, csak zárkózott. Így marad számomra néhány kedves fiatal blogjának olvasása. Nagyon csodállak benneteket, kreativitásotokat.

  VálaszTörlés
 6. Kedves Évi! Megértelek. Én is szívesen mutatnék magunkról többet, de a páromnak más a véleménye. Nagyon jó ember, csak zárkózott. Így marad számomra néhány kedves fiatal blogjának olvasása. Nagyon csodállak benneteket, kreativitásotokat.

  VálaszTörlés