2014. december 26., péntek

Samsung Galaxy S4 16GB (I9100) fehér...

valamikor 2012. szeptemberében írtam arról, hogy Párizsban jártam és kaptam egy okos telefont Samsung Galaxy Y amit aztán gyorsan lecseréltem egy okosabbra :) Samsung Galaxy S2 16GB (I9100) és most megint kaptam egy még okosabbat sőt nagyobbat de a márka az maradt. Samsung Galaxy S4 16GB (I9100). Nagyobb memo és nagyobb felbontás. Még csak most töltöm de már alig várom, hogy mindent rátöltsek :) Persze kaptam mást is sőt nagyon jó dolgokat de ez most a kedvencem. A többi ajándékot is imádom mert végre olyanokat kaptam aminek örülni is tudok. Annak idején azt mondtam nekem nem kell okos telo de amikor az ember rákap erre nincs megállás, mindég az új kell :) Kipróbáltam a fényképezőjét és sokkal szebb mint az S2-é.
Most boldogságos vagyok minden ajándékommal :)



4 megjegyzés:

  1. Üdv ! Kellemes ünnepeket szeretnék kívánni első sorban majd ezután megkérném ,hogy az ön által blogolt eladó VW típusú autóhoz kérem adjon egy elérhetőséget . Már próbálkoztam elérni önt ezzel a kéréssel de sajnos nem kaptam választ . Ezúton kérésem remélem célba ér :) ! Válaszát előre is köszönöm !
    Üdvözlettel : Nyári József

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Nyári József! nem kaptam levelet így nem is tudtam válaszolni rá. A kocsi elkelt.
      Üdv Éva

      Törlés
  2. Hű, hogy te milyen jópofán tudsz irni a telefonról :)Nekem is van, de én valahogy soha nem tudok rákapni az ízére annyira hidegen hagy ennek az okostelefonosdinak az őrülete . Bezzeg a fiam :D Ő tudna mesélni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom az új dolgokat de csak az ilyen kis kacatokét :) van egy olyan funkciója hogy rámondod és beteszi a jegyzetekbe ez akkor jó ha nincs se papír se cerka nálad, nem beszélve a fényképező részéről, az én fényképezőgépem nem csinál ilyen jó képeket ezért is adom el. Sok jó tulajdonsága van ennek a telefonnak de csak eszközként használom. Simán váltottam win7re nem sajnálom a XP pedig a legjobb op. rendszere volt a Microsoftnak.
      Már el is adtam a másikat, tegnap elvitték :) pénz a zsebben :)

      Törlés