2014. december 6., szombat

eggyel kevesebben...

Elég ritkán szoktam kiakadni de ha valami nem hagy nyugodni akkor kiírom magamból. Nem szoktam megbántani senkit meg nem is akarok ilyenekkel foglalkozni de 2 dolgot le kell szögeznem.

Az egyik, a facebook ami miatt regisztráltam az azért történt mert ott voltak azok a kihívások amikben részt vettem és ott ragadtam. Senkit nem jelöltem soha ismerősként mindég engem találtak meg. Soha nem látott internetes ismeretlenek jelöltek ismerősnek amiket hol elfogadtam hol nem. Attól, hogy elfogadtam én nem fogok megváltozni és úgy kell elfogadni amilyen vagyok és én is elfogadom olyannak másokat amilyenek. Ha valami nem tetszik akkor megírom hisz nyilvános oldal max kizárnak. Lehet, hogy olyat mondok ami nem tetszik valakinek de hát ezt így kell elfogadni annak ellenére, hogy az illetőnek pont ugyan ez a véleménye rólam max nem mondja el. Bár én nem az illetőt minősítettem amit viccnek szántam de magára vette ezt is. Így mind a ketten töröltük egymást a "baráti" listából :) üsse kavics úgy is rengeteg az ismerősöm  és ha 1-2 lemorzsolódik hát nem dől össze a világ. Igaz engem nem törölt még senki de ami késik az el is jön 1x :)

A másik, aki ismer az tudja, hogy szeretem a lakáskultúrát meg az ehhez kapcsolódó dolgokat és saját magamon szoktam tesztelni és mindég erről írok persze sok minden érdekel de én ezért nyitottam ezt a blogot és nem fogok azért váltani mert valakit nem érdekel. Nem kötelező itt lenni és nem fogok megharagudni ha nem olvassa az írásaimat. Még azt is megkaptam, hogy ömlengeni szoktam pedig ez távol áll tőlem mert inkább képekbe mondom el mint szavakba talán egy egy mondatot füzök hozzá.
Nem vagyok a szavak embere...

Tudnék más témákba is írogatni de a mindennapi életről írok amiket tapasztalok, megélek saját magam és ilyen blogokat olvasok ahol a mindennapokról írnak. Elég kreatív vagyok és sok mindent csinálok amiről senki vagy csak 1-1 ismerős tud de ez a blog erről szól és ha kicsit sok akkor lehet nyomni egy X
Nem fogok megsértődni ha valakinek más a véleménye mint az enyém mivel nem vagyunk egyformák. Senkit soha nem cikiztem személy szerint de ha valaki magára veszi meg is érdemli és éljen ezzel a tudattal.
Ezzel le is zárom a témát mivel karácson jön megbocsájtok :) most pedig megnézem a filmemet :)

5 megjegyzés:

  1. A blogod a tied. Arról és azt írsz bele amit te akarsz, olyan formában ahogy te akarod. Akinek ez nem tetszik az nyugodtan elmehet a fenébe. Eszedbe ne jusson emiatt változtatni! Mond meg nyugodtan a magadét. :) A FB ugyanez. Nyilvános közösségi felület ahol bárki elmondhatja a véleményét. Ha valakinek ez nem tetszik az így járt.

    VálaszTörlés
  2. Na, volt itt valami perpatvar?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. itt nem, és perpatvar az nem volt mert kulturáltak voltunk:)

      Törlés
    2. Még szerencse. :) De hogy most ezért kevesebb olvasó. :/ Érdekesek az emberek.

      Törlés