2014. október 29., szerda

a tapéta...

Valahol le kell vezetnem a bosszúságomat azért van ez az oldal, itt kitudom panaszkodni magam és nem tartom magamba. Történt, hogy a múlthéten voltam a kikában de már nem is tudom miért kellett oda mennem de ha már ott vagyok körbenéztem de sok újdonságot nem láttam ill. láttam amiről csináltam képeket. Ahogy nézelődtem észrevettem amit keresek a neten meg mindenhol egy tapétát a falon. Lementem a tapétásokhoz szétnézni de nem találtam ezért rákérdeztem....stb de nem szaladok elébe a történetnek...

térelválasztók... kedvenc...





ládák...


egy kis dekupázs...




 kandallópárkány...




 és, hogy ne kelljen még egyszer leírnom ideteszem amit írtam levelet a kikának
-"-
Tisztelt Szilágyi Csaba áruházvezető!
Tisztelt Kika!
Ma inap 2014.10.24.-én jártam a Lehel úti üzletükbe határozott céllal. A múlthéten már jártam ott és láttam egy tapétát a falon a kisbútor résznél ahol feljövünk a mozgólépcsőnél. Ma eldöntöttem, hogy megveszem igaz nem kell sok de úgy gondoltam ez kell nekem. Lefotóztam a tapétát és lementem a tapéta részlegre érdeklődni. Nem részletezem de annyira elutasítóak voltak az eladók, hogy majdnem elbőgtem magam. Nézzem meg a katalógust hátha megtalálom. Van vagy 40 könyv azt mind végig kéne néznem nem beszélve arról hogy nem is tudom melyikbe találom. Vissza mentem a bútorosztályra és kérdeztem az eladótól, hogy melyik ez a tapéta mi a száma és neve mivel nem volt kiírva de egy tapétára sem volt kiírva. A válasz, Ö nem tudja ez a tapétások dolga. De ha Ö van ott neki kell az árról gondoskodnia mivel az Ö osztálya. Ebből látszik, hogy nem szakember csak egy bábu aki ott áll. Vissza mentem a tapétaosztályra és ott mondtam, hogy nincs kiírva egyik tapétára sem hogy micsoda stb. Azt mondták Ők nem tudnak segíteni de nem is akartak, annyira elutasítóak voltak és letojták, hogy én vásárolni akarok és nem szórakoztam. Undorítóak voltak és még annyi sem szorult beléjük, hogy elnézést kérjenek amiért nem tudják hol a tapéta melyik könyvben van. Azért 40 katalógust átnézni nem gyerek játék. Hazajöttem és ki nyomoztam, hogy  Grandeco a gyártója és Trendy Classics katalógus TC 56184 kék szín. Csatolom a képet is.Sajnálom, hogy ilyen eladók dolgoznak egy jó nevű áruházba ahol az eladók 60%-ban nem szakképzettek. Ez nem egy elszigetelt esett mert elég sűrűn járok oda egyre többször fordulnak ezek elő. Nem érdeklik az eladókat, hogy eladjanak. Azt a tapéta részleget meg jó lenne ha valaki a kezébe venné és egy szak eladót tennék oda mert újból divat a tapéta. Egy hónappal ezelőtt is ott jártam szőnyeg ügyben és mindenre azt mondták nincsen és nem is voltak hajlandók segíteni és jól össze voltak keverve a szőnyegek nem találtam a méreteket mindegyiket külön meg kellett néznem nem volt szétszortírozva. Hát így nem is lehet vásárolni.
Azért van pozitív esemény is, hogy nyílik a Zara Home 3 szinten és inkább oda megyek hát ha ott kell a pénzem. Egyébként is a morál lecsökkent az árú sem olyan már mint egy Kikához illik.

Üdvözlettel Éva
Ui: szeretném, ha  Szilágyi Csaba áruházvezető elolvasná a levelemet
-"-

Ehhez még hozzá teszem, hogy egy magyar cég oldalán megtaláltam amit keresek és el is mentem de nem volt és nem is rendelnek bár az oldalukon fent van.
Aztán egy másik cégnél is érdeklődtem és nem találták semmi akadályát, hogy megrendeljem de amikor megkérdeztem az árát 2x annyiba kerül mintha kintről megrendelném szállítással együtt.
Hát nem hiába vásárolok kintről.

Ez volna a tapéta...


9 megjegyzés:

  1. Remélem legalább egy bocsánatkérést kapsz.
    Engem ma egy buszsofőr húzott fel, de nagyon. Be is mentem az irodájukba panaszt tenni, ott volt ő is. Megmondtam a véleményem( nem nyitotta ki az ajtót nekem, pedig ott álltam a megállóban, vigyorgott és másfelé nézett), és míg számon kértem lökdösött ki az ajtón stb, hiába mondtam, hogy ne nyúljon hozzám.
    Bocs', hogy itt írtam le, de a te kiszolgáltatottságodat olvasva le kellett írnom a sajátom.
    Nagyon rossz érzéseket tudnak az emberben kelteni, pedig csak azt kérjük, amihez jogunk van.Egyetértek veled,
    Minden jót!

    VálaszTörlés
  2. Szia Éva!
    Ezt a tapétát már nem gyártják sajnos!(Én is ilyent szerettem volna.)
    hasonlókat találtam tapetacentrum.hu oldalon Skandináv tapéták címszó alatt.Nem ilyen szépek,de van köztük olyan ami tetszhet Neked!Gabi

    VálaszTörlés
  3. Szia,
    pont őt keresem én is és most Lengyelországból fogom rendelni, ahol 5500ft/tekercs kb.
    Sajnos sem ebayen sem amazonon nem találtam, te megrendelted már?
    Nekem sárgában is nagyon bájos...hezitálok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megtudnád írni,honnan rendelted?Engem is érdekelni.Mennyi a szállítási költség?
      Köszönöm a segítséged!Gabi

      Törlés
  4. Szia Gabi
    innen:
    http://pieknetapety.pl/tapeta-scienna-trendy-classics-tc-56184-grandeco,id26035.html

    úgy néz ki, nekem megy ki egy ismerősöm és elhozza, de a bolttal a kommunikáció elég nehézkes:)

    VálaszTörlés
  5. Gabi
    Most írt a bolt, hogy 30 kg-ig kb 10500 Ft a szállítási ktg, és az 30 tekercs (1 tekercs=1kg)
    Neked mennyi kellene?
    Lehet nem hozatom, hanem kiszállíttatom én is...

    VálaszTörlés
  6. 2 max 3 tekercs kellene.Le kell mérnem pontosan!Ha még nem írtam későn az e-mail címem:tthgabi36@freemail.hu.Ha írnál ide megtudnánk pontosan beszélni a részleteket!
    Nagyon köszönöm a segítséged!
    Üdv:Gabi

    VálaszTörlés
  7. Kedves Éva, ez az én fotóm és én is így jártam a Kikában, több hétig várattak és nem tudták megmondani, hogy milyen márka, aztán végül magamtól rátaláltam és megrendeltem a Tapéta és textil nevű webáruházból, de úgy tudom, hogy már nem gyártják..Én novemberben vettem tavaly!
    Ez a hivatalos neve és cikkszáma:
    Grandeco Trendy Classics 56184 tapéta
    (postával volt 2 tekercs 18 e ft)
    Sok sikert,
    Bianca
    (Bluer Design)

    VálaszTörlés