2014. április 14., hétfő

miért is ??????....

Érdekes dolgot vettem észre mostanában azok a blogok amiket olvasok már elég régóta egyszer csak nem tudok belépni az oldalra mert nem vagyok meghívva, eddig miért is tudtam olvasni? mi változott? pofára megy a dolog? vagy hogy is van ez? Eddig szabadon olvasta mindenki most miért is nem lehet?
Érdekes... na sebaj majd keresek a helyükre másikat...gyászolni nem fogok max megvan a véleményem...
Erről ennyit...


9 megjegyzés:

  1. Szerintem nem ebben semmi, biztos úgy döntött az illető, hogy bezárja és én úgy tudom, hogy csak 100 ember tudsz meghívni. Lehet, hogy lemaradtál és betelt az első 100 hely? A fene tudja de régen igy volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mármint nincs ebben semmi. Már irni sem tudok :)

      Törlés
  2. Mondjuk én család-blogot vezetek, és azért zártam be, mert a mai világban már nem szívesen teregeti ki ad magánéletét mindenkinek. De pl én 2 héttel a zárás előtt kiírtam ezt, és lehetett kérni meghívót. Cserébe annyit kértem, hogy vagy legyen a meghívottnak saját blogja (tehát én is tudjak valamit az illetőről), ha zárt, küldjön ő is meghívót, vagy írja meg a nevét, hol lakik (priviben) Láttam ugyanis, hogy névtelen senkik blogtársaimat betámadják, osztják az észt, modortalanul, stb. Szóval lehet, hogy az általad olvasott blogok zárásának a hátterében is ez áll. Ha tudsz bármit az illetőről, szerintem kérj meghívót (pl ha kommentelt nálad, akkor írj neki).

    VálaszTörlés
  3. A többség egyszerűen csak zártá teszi a blogját, szerintem nincs ebben semmi személyeskedés. Egyszerűen nem akar tovább a nagy nyilvánosságnak irni. Azt viszont kevesen tudják hogy egy rendszer telepités után hiába volt meghivód akkor se tudsz többé visszamenni. Új meghivó kell. A blogtulaj meg csodálkozik hogy elfogytak a meghivott olvasói.
    A zártá télelt amúgy én se vágom mi értelme van. Ha félek a támadásoktól akkor letiltom a kommenteket, vagy bekapcsolom a moderációt. Ettől még nem kellene bezárni.

    VálaszTörlés
  4. kérdezd meg az illetőtől, lehet csak átmenetileg besokkolt, és nyugalomra vágyik, lehet bármi
    annyi oka lehet,
    nem kell mindjárt arra gondolni, hogy neked személy szerint tette ezt,
    sőt

    :)))

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a hozzászólásokat, észben tartom... hozzá teszem,nem igazán szólok a bejegyzésekhez de kitartó olvasó vagyok és szeretem a tartalmas blogokat ezért is olvasgatom. Nem gondolok rosszra de ha valaki lezárja a blogját előtte kéne értesíteni egy mondatba az olvasókat így mindenki eldöntheti,hogy kér e bebocsátást vagy nem.

    VálaszTörlés
  6. az nagyon sokat segített, hogy elmondtátok, és az még többet segítene - nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, ha elmagyaráznátok, hogyan kell a hozzászólásokat letiltani, mert az volt a célom, nem tudtam, hogy zárttá tettem a blogot, Egyszerűen nem akartam több bántást, kioktatást, leszólást a hozzászólásokból, de rosszul mesterkedtem, bocs, és köszönöm, ha segítetek

    VálaszTörlés
  7. tényleg nagyon megköszönném az útbaigazítást, a címem: katanagyi@citromail.hu

    VálaszTörlés
  8. Nagyon klassz csajok vagytok! négyen írtatok, nagyon hálás vagyok,
    köszönöm szépen

    VálaszTörlés