2014. április 27., vasárnap

a mindent elnyelő láda...

Még tavaly decemberben felötlött bennem, hogy kéne egy láda a terasz végébe mert igazán randa ami oda ki van téve de nincs hely semmire. Vettem is egy kis műanyagládát de ettől nagyobb nem volt így csak az apróságok (kerti) fértek bele. Januárban rendeltem egy ládát ami most ért ide :) a lényeg, hogy megvan és helyére került. Mindent beletudtam tenni sőt ami bent volt a hálóba az ágy alatt azt is és még mindég van hely. Kell is mert még teszek bele innen onnan cuccost. A terasznak ezt a részét eddig nem fotóztam mert elég lehangoló volt. Még azért alakítgatok mert a ruhaszárítót is szeretném eltüntetni meg azt a régi virágállványt eladni.


180cm hosszú és 70x70cm




4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a láda, megkérdezhetem, hogy honnan rendelted? A napernyő is jó, már régóta keresek én is hasonlót. Hol vetted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy ismerősünk aki asztalos és attól rendeltem de 4 hónap telt el mire ideért :) azért megérte kivárni... ha kéred a telefonszámát akkor dobj egy üzit a mailomra... a napernyőt a Kikába vetem még tavaly 200x250cm jó nagy...

      Törlés
  2. Áldás egy ilyen láda, ráadásul szép is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) el sem hiszed mekkora segítség...

      Törlés