2014. január 14., kedd

ilyen volt... ilyen lett...

Ma voltam a régi lakásomnál ill. jött postám és Marika néni szolt,hogy nála van és különben is megígértem,hogy meglátogatom. Igaz voltam már többször is ott de bejutni nem tudtam mert kapucsengő azóta nincs amióta eljöttem, így is úgy tudtam be menni,hogy telefonáltam,hogy nyissa már ki a kaput. A látvány ami fogadott az sokkoló volt. A téli takarítás,visszavágás és söprés semmi nem volt megcsinálva.A kert akkor volt össze húzva amikor én hazajöttem Rómából és mielőtt átadtam a lakást még aznap meglocsoltam. Azóta sem volt semmi csinálva sőt.... lásd a fotókat amit ma készítettem. Mikor ott laktam még ilyenkor is kertet takarítottam hogy ne legyen szemetes. A fenyőtobozok garmadával álltak a fűnek nem nevezhető kertbe ill. a volt kertbe. Marika néni meg nem mer szólni,hogy a kapucsengőt meg kéne csinálni meg a kertet össze kéne takarítani mert semmibe veszik mivel Ő már öreg és sajnos lehajolni már nem is tud nem hogy kertet csinálni.
a képre kattintva nagyban megtudjátok nézni






és még 2 kép



3 megjegyzés:

  1. Kedves Éva,a háttérből figyellek, csodállak időnként. Rossz hátranézni, ne tedd. Az én elődeim is ígérik, hogy jönnek, de nem érnek ide, tán a feleség, a nők érzékenyebbek. Az új lakásodhoz, az egész "hadművelethez" gratulálok, így utólag is.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Holdgyöngy! vissza kerestem a házvételeteket mert 1x olvastam róla és kíváncsi voltam,hogy is sikerült végül döntenetek. Remélem jól döntöttetek és élvezitek a házat.

    VálaszTörlés