2014. január 9., csütörtök

Cserpes...

Engem is megfog az újdonság ill. amikor eljut hozzám a hír. Már tudtam erről de még sosem jutottam be egyik üzletbe sem mert annyian voltak. Most olvastam egy cikket a Heti Válaszban és ez inspirált arra,hogy meg osszam veletek is. Érdemes elolvasni.




ITT tudjátok elolvasni a cikket


4 megjegyzés:

  1. Nyáron ettem először gyümölcsös joghurtot tőle. Finom, ízlett bár nem éreztem azt a hmmmmm, de mennyire más ez mint amit én csinálok. Ráadásul cukrot is ad hozzá, amit én nem eszem. Úgy hogy maradok a natur joghurtnál és a saját gyümölcsömnél, amit a natúrba teszek. Ettől függetlenül nagy újítónak tartom, egyszerű kinézetű dolgaival engem meghódított, bár ez a nagy nemzet dolog nekem nem jön be, ráadásul megtudtam, hogy állítólag őt is felkértek (nem tudom elvállalja e) a nagy magyar orbán újságban való írásra, úgy hogy...no comment.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel még nem ettem ott így véleményt sem tudok mondani a kajáról,a másik mivel nem politizálok és nem is olvasok ilyeneket így nem tudom mi is történik politika terén meg,hogy ki hol politizál. Sosem foglalkoztam politikával ezek után sem fogok mivel nem tudom megváltoztatni sőt egyikünk sem tudja mert ha tudnánk akkor már leváltottunk volna a mostani kormányt, nem igaz?
      Ebben a cikkben azt akartam közölni,hogy kaja és kaja között mik a különbségek és ha már eszem akkor az legyen benne aminek benne kell lennie, hogy ez egészséges vagy nem nem tudom de aki hajlamos a hízásra az jobb ha elkerüli mivel a tej is hizlal :)

      Törlés
  2. Régi kedvencem a Cserpes. Visszahozott a közéletbe olyat, amiről azt hittem már sohasem lesz. A sok hamburgeres mellett határozottan üdítően hangzik, hogy aki szereti és nem árt neki, megihat egy pohár tejet vagy kakaót, az üdítők helyett. Nekem kedvencem a mangalicasonkás szendvicsük, no meg a habos kakaó. Unokáimmal is szívesen beülünk, szeretik. Ami azt illeti, kishíján 70 évesen mindent eszem, mégsem vagyok több évtizedek óta 70 kilónál. Ez nem kevés, de állandó és jobb mint a jo-józás.(a minap korcsolyázni mentem az unokámmal, meg a kétszer hetvenemmel :-) A Cserpes remek barátnős randihely, zászlólengetést még nem láttam ott soha, a politikai hovatartozásomat sem kérdezték :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már el kell menne oda szendvicset enni meg kakaót :) ma is készültem oda de keresztül húzták a számításaimat de hétvégén megejtem :)

      Törlés