2013. augusztus 9., péntek

tervezgetés...

Még csak tervezgetek de semmi nem biztos hisz még nem tudok bejutni az új lakásba de az ember kíváncsi mik a lehetőségek.Az alaprajz megvan és már át is szerkesztettem :)

az eredeti alaprajz,rögtön 4 ajtó az előszobán,kicsit tulzás

 itt a munka,hogy mit kell csinálni,egy falbontás és teljes fürdő felújítás

 itt pedig,hogy mi az elképzelés de eltérhet a megoldás

ebből mi fog megvalósulni azt még nem tudom,lesznek képek a lakásról mielőtt neki állók

6 megjegyzés:

  1. Éva, már olyan régóta megakarom kérdezni, ha nem titok de mit dolgozol, vagy dolgoztál? Mi a foglalkozásod? Lakberrel kapcsolatos?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tami! Semmilyen képesítésem sincs mint lakberes de van fantáziám,érzékem,ambícióm és szorgalmasan tanulok másoktól. Próbálom a trendeket össze hasonlítani az ízlésemmel de nem esek túlzásba. Nem szeretem a modern bútorokat sem a régit ezért közép a kijelölt út. Szeretem az egyszerű de letisztult dolgokat és nem szeretem csicsázni. Nézegetni szeretem a régiségeket de sosem gyűjtöttem őket. A mindennapi praktikus dolgoknak tudok örülni de nem kreálok csak azért mert megtetszett és utána nem tudok mit kezdeni vele. Nem gyűjtök semmit ami porfogó és egységes színharmóniára törekszem.Szeretem a nagy légterű helységeket és utálom az elaprózott szobákat ezért mindég nyitok,tágítok pláne egy kisebb lakásnál jó ez így nagyobbnak látszódik.Szeretem ha világos egy lakás mert egész másként mutatnak benne a berendezések.

      Törlés
  2. Ezt jól eltervezted! :-) Remélem sikerül összehozni!

    VálaszTörlés
  3. Sok erőt, egészséget a megvalósításhoz! Nagyon jól átalakítottad, drukkolok és várom a képeket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az erő és egészség mind megvan csak pénzkérdése az egész :)na meg a fantázia :)

      Törlés