2013. február 23., szombat

a kütyük...

Tavaly szeptemberben amikor Párizsban voltam és írtam beszámolót az útról és,hogy milyen meglepi ért mert kaptam egy okos kis telefont akkor még boldogságos voltam :) azóta már kicsit lelombozódtam telefonilag.
Egy hete elvittem szoftver frissítésre és volt ami nem működött ezért bekérték a telókámat és adtak egy kölcsön telefont amit azt sem tudtam, hogy bű vagy bá annyira kezdetleges volt és csak 1 telószámot lehetett elmenteni a gyors hívóban. Nevetséges volt és szégyelltem elővenni pedig csak hazáig kellett mennem. Volt nekem is nyomógombosom de ez elképesztő kezdetleges kütyü volt.....volt mert másnap elmentem venni egy másik telót ami szándékomba is volt csak nehezen határoztam el magam. A kisokost azt eladom csak 2 hetet kell várnom amíg elkészül így lett végül is a nagyokos :)



2 megjegyzés:

  1. Én két napja vettem meg az első "kisokost" (Samsung Mini S2), mert eddig még csak hagyományos nyomógombosom volt. Imádom az újításomat, úgyhogy megértem a problémádat. Nem egyszerű visszafelé haladni, még ha csak rövid időre is.
    Egyébként szép a "nagyokosod", ez nagyon sok mindent tud, használd egészséggel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm nagyon kedves vagy és Te is használd egészséggel és ha már megtanultad a nagyra fogsz Te is vágyni:)

      Törlés