2012. november 4., vasárnap

Karácsony múzeum Szentendrén...

Csodálatos időre ébredtünk és ilyenkor ezt ki kell használni mert nem sok részünk lesz belőlle a télen és kell a feltöltődés. Én is kihasználtam és kimentem Szentendrére,hogy megnézzem a lebontott gátat amit újra akarnak tenni és magasítani de még nem tartanak sehol sem. Sok sok fényképet készítettem mert nagy változáson megy keresztül a város építkezések stb de most egészen mást mutatnék meg. Karácsony múzeum nyílt a sétáló utcában ami télen nyáron mindég nyitva. Én is bementem fényképet csinálni,hogy lássátok Ti is. Mondanom sem kell tele volt külföldivel meg persze közrejátszott az időjárás. Viszont nagy híre van ennek a boltnak külföldön. Végre eljutottam én is így akik nem tudnak elmenni megnézni azok is láthatják. Amikor belépsz a lélegzeted is el áll de ezt én nem tudom vissza adni ezért el kell menni megnézni.Régi  karácsonyi díszek láthatóak és meg is lehet venni őket.Fent van a neten.





































a kedvencem


10 megjegyzés:

  1. Hú jó sok képet készítettél! Legközelebb arra járok, okvetlenül megnézem! A bejáratnál ott a fémfenyőfa, amit tavaly venni akartam a kikában!
    Köszi, hogy megmutattad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen sokat sőt ennél azért többet úgy 170 db mert lesz egy Szentendrei beszámoló is :)

      Törlés
  2. Hű,erről nem is tudtam,köszönöm!Szentendrét amúgy is szeretjük!

    VálaszTörlés
  3. Én hallottam róla, tervezzük is, hogy elmegyünk megnézni. Köszönöm, hogy bepillanthattam Rajtad keresztül. Szép lehet. Jó is egy kicsit hangolódni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éva! azért menjetek el mert érdemes,még lesz szép napos idő és kirándulás képen meg is tudjátok nézni. Én is kimegyek majd vásárolni :)

      Törlés
  4. A szívem fáj, gyönyörű képek. :) A fém fenyőfa nekem is kedvencem lett egy pillanat alatt.

    VálaszTörlés
  5. A fiaddal feljöttök most úgy is szünet van,vagy már volt? :)

    VálaszTörlés