2012. június 2., szombat

a kis masina...

Be volt tervezve és most jött el az ideje:) Ki is próbáltam igaz egyszer darabokra szedtem mert beragadt mint a beton:) már kész szerelő vagyok. Először nem sikerült befűznöm rendesen aztán írtam egy varrógép szerelőnek meg küldtem képeket a gépről,rögtön mondta nem jól van befűzve,rárajzolta fotómra cérnát hogy kell befűzni:) "a profizmus" hiába van leírás valahogy nem értettem és a képek meg elmosódtak.Nagyon fut a kis masina szépen varr és gyorsan,picike és kis helyen elfér és könnyű mint a pille,imádom.
Jellemzők:
13 öltés minta választható.
A 10 részes kiegészítő készlet; köztük cipzár talp,gomblyukazó talp, öltés bontó, stb.
A beépített fénynek köszönhetően sokkal könnyebb dolgozni vele.
Méretei:
Szélesség: 15cm, Magasság: 27cm, Hossz:33cm


Ezeket  viszont az Angliába élő Christinétől kaptam amit itt is szeretnék megköszönni neki:) Fa gurigák amire cérnákat és hímzőket lehet feltekerni. Már csak nagyok kellenének amire a csipke szalagokat is feltudom tekerni.



És végül csináltam egy kis tűpárnát így teljes a varráshoz minden.


És ami a lényeg odafért az asztalkámra:)



4 megjegyzés:

  1. Örülök ha sikerült örömet szereztem velük. :-)

    VálaszTörlés
  2. Csodásnak tűnik a kis "masína", és mint írod, az is.
    Az orsók fantasztikusak, szépek, jól mutatnak. Használd örömmel őket.

    VálaszTörlés
  3. Te tudsz varrni? Na, miket nem tudok meg rólad:):):) Majd mutasd meg lécci miket alkottál. Nekem is van gépem, karácsonyi ajándék volt tavaly, mert nagyon megtanulnám, de még nem jutottam el oda. Vagy nem volt elég bátorságom...

    VálaszTörlés
  4. Aztamindenit! De szuper kis masina! És azok a fa gurigák...ahhh...nagggyon szuperek! Jó varrást kívánok! Várjuk a képeket, amiken mutatod az elkészült műveket!

    VálaszTörlés