2012. május 14., hétfő

blog (oldal) ajánló...

Nagyon hideg van ma és szégyen ide vagy oda én befűtöttem de előtte elmentem bevásárolni és a újságos pultnál nézegettem a lakás kultúra egyik számát és szóba elegyedtem egy fiatalabb hölggyel aki épp azt az újságot böngészte. Beszélgettünk és Ö mondta,hogy keressek rá az Ib Laursen oldalára mert ott sok sok kiegészítőt találok mivel arról beszélgettünk,hogy hol találunk olyan dolgokat amiket a külföldi magazinokba látunk.
Hazajöttem és rá is kerestem és lőn a nagy igazság amit már rég mondogatok,hogy rossz helyre születtem.
Ib Laursen dán ApS cég egyik vezető nagy kereskedelmi szállítója dekorációk, lakberendezési kiegészítők és bútorok Skandináviában. Hát ez nagyszerű csak az a baj,hogy nagy kereskedőket szolgálnak csak ki de így utólag ha belegondolok nem is baj de.... és most jön ami szokott ilyenkor lenni,hogy 2x annyiba lenne ha itthon rendelném meg és nincs is készletük csak prospektusból tudsz választani.
Ez a prospektus választás mindég csalódással jár mert bizony más amikor valamit kézbe veszel és más amit képen látsz és ha megrendeled akkor nem tudod azt mondani a kicsomagolás után,hogy köszi de nem kérem. Vissza meg nem adják a pénzt.
Azt tudom,hogy egyes cégek,kis kereskedések -nél megtudom rendelni prospektusból amit szeretnék de mivel teljes árat csak akkor tudsz kapni ha már megrendelted. Azt tudom mennyi az értéke ehhez jön a magyarok árai +az áfa+a szállítás+utánvételi díj ez többre jön ki mint a megrendelt árú kétszerese.
Ha van egy ismerősöd odakint és meg kéred,hogy vegye meg és adja fel olcsóbban jövök ki mint így. De mivel minden országba nincs ismerősöm így csak nézelődni tudom a prospektust:)
Az oldalát ITT láthatjátok de rögtön a katalógusra ITT tudtok rámenni és csak lapozgatni kell:)



2 megjegyzés:

  1. Húúú...hát igen. Az nem kifejezés,hogy tudnék belőle választani! Sajnos mi még mindig balkán vagyunk (és úgy látszik az is maradunk). Ezek a szépségek még minidg elérhetetlenek számunkra. De azért hasonlót némelyikből tudunk gyártani vagy szerezni...és ma még az is felüdített, hogy megnézhettem a katalógust! Köszike!!! :)

    VálaszTörlés