2011. október 28., péntek

blog ajánló...

Camilláék akik Svédországban laknak 2007-ben választották ezt a házat pályázat útján amit meg is nyertek mert kint Svédországban így lehet csak házat venni ügynökön keresztül,kiírják és az össze jelentkezőnek elküldik és aki a legtöbbet ígérik azok kapják meg, aztán bekel adni rá tervezetet a felújításra és ha elfogadják a szomszédok is a felújítást áttervezést és nem kötnek bele akkor már csak kivitelezőt kell keresni. Ők többet is felkerestek és aki a legjobb ajánlatot adta az kapta meg,ez kb nálunk is így van viszont ott beleszólhatnak a szomszédok.
Camilla akkor határozta el,hogy bloggot fog vezetni az egészről és sok olyan képet fog feltenni amiket lát magazinokba és azok közül választ majd berendezést ezért a blog kicsit kesze kusza mert nem tudni,hogy az övé vagy még a meg nem vásárolt mintát mutatja. A felújítás elég hosszú ideig tartott de nagyon jól sikerült közbe voltak ünnepek meg nyaralás meg ment az élet magától apróbb örömökkel.
Sajnos a kész házról nagyobb képet nem találtam csak olyan ami még nem teljes viszont szépen bemutatja a ház építését szobáról szobára amikor kész. Ennek ellenére elég jól kiismertem magam a bloggon és gratulálok így távolról,hogy összehozták és megjött a baba is:)



1 megjegyzés:

  1. Szeretem az ajánlásaidat, egy csomót elmentettem hogy majd végig bogarászom:) Most a hosszú hétvége alatt ezt fogom tenni, a tervem egy totál láblógatós nap, blogok olvasásával, teázással. köszönöm :) Amúgy ez különösen tetszik, olyan otthon illata van ennek az ajánlott blognak:)

    VálaszTörlés