2011. október 5., szerda

blog ajánló...

Ma reggel kicsit keserűen konstatáltam,hogy megelőztek egy cikk írásával így tovább nem titkolom igaz kicsit későbbre akartam tenni a cikket de most előrehoztam. A vidéki otthon "tanó móni" már beharangozta amit akartam ezért sok mindent nem írok róla. Karácsonyi témaként szerettem volna,hogy még idejébe tudjatok rendelni egy Dán lakás kiegészítéssel foglalkozó online cég aki forgalmazza Green Gate, Madam Stolz, La Finesse, Maileg termékeit. Sajnálom,hogy így alakult ezért ajánlom most nektek. Az oldalt ITT láthatjátok



7 megjegyzés:

  1. Igen..Én is olvastam Móninál. És szomorúan tapasztaltam, hogy ismét csak azok játszhatnak, akik Facebook tagok. :( Hát erről is lemaradtam...ez van. Marad a gyönyörködés.

    VálaszTörlés
  2. Ne is bánkodj:)viszont rendelhetsz és meg is nézheted személyessen az Budaörs, Liliom utca 15/b.-ben,Én kifogok menni szétnézni:)

    VálaszTörlés
  3. hát... szépek, de ennyiért????

    teljesen elképesztő és irreális árak:(

    VálaszTörlés
  4. Igen ennyiért:) sajnos a kinti kézmüvesség pont olyan drága mint itt nállunk,azok sem olcsok és ha azt vesszük,hogy ezeket kintről hozzák és a szállítás sem olcsó és a raktárkészlet tárolása sem olcsó akkor ehhez képest árába vannak. A boszorkány konyhák még drágábban árulják ezeket mert láttam ott is ezekből a dán,norvég,svéd cuccokból.Ha viszont ilyeneket tudsz olcsobban mond el nekünk is de ne hogy azt mond,hogy hasonlo mert az már nem úgyan az. Én is jobban szeretném ha olcsobb lenne de nem lessz az,sajnos:)

    VálaszTörlés
  5. jaj, nem tudok én sem olcsóbban... és nem úgy értettem a drágát, tudom, hogy kintről jön, meg szállítás, stb... az borzaszt el, hogy egyáltalán, bárhol a világban 11.000 forintba kerülhet 2 agyag / vagy mi / tepsi... akármilyen kézműves is :(

    VálaszTörlés
  6. most jobban körülnéztem... nem tudom, lehet, hogy velem van a baj, de nem adnék
    3400-at egy csészéért
    9900-at egy párnahuzatért
    7700-at egy kancsóért
    2900-at egy kistányérért
    9800-at egy teáskannáért
    29000-et egy takaróért....
    ráadásul ezek úgy néznek ki jól, ha több van belőlük:)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép dolgok, és szívesen látná biztosan sok háziasszony a konyhájában, de igaz amit "lillácska" mond, akkor mutat jól ha ilyen stílusban van minden! Ami az árakat illeti, nem az átlagemberek szintje, sajnos ezt tudomásul kell venni! Azért ha ilyet szeretnék, vagy hasonlót(tudom az nem márka!) azért biztos más berkekből megoldanám!!!!

    VálaszTörlés